Étkezések, ellátás

A tábor vasárnap vacsorától szombat reggeliig biztosít teljes ellátást a gyerekeknek napi 4 étkezéssel. A reggeli, ebéd és vacsora a szálláshelyhez, illetve a napi programhoz közeli étteremeben lesz biztosított. Külön kérésre diétás ételeket tudunk biztosítani.

 

Szállás

Kinőttük régi szálláshelyünket és most valami még szebbre találtunk! Alsóörs kis iskolája és az ahhoz tartozó kollégiumépület, valamint a komplexum udvarai, játszótere és sportpályái állnak a rendelkezésünkre. Hat ágyas szobák saját fürdőszobákkal a kőépületeken belül, valamint nagy közösségi tér és interaktív táblával felszerelt tanterem segíti a munkánkat.

 

Kedvezmények

Testvérek nyaralása esetén, a visszatérő táborozók számára, az alsóörsi iskolába járóknak és sok-sok szorgalmas és tehetséges gyermeknek nyújtunk különböző kedvezményeket. A részletekről weboldalunkon tájékozódhat.

 

A kedvezmények nem járnak automatikusan, a jelentkezés során ezek igénybevételéhez ki kell majd tölteniük a megfelelő sorokat.

Jelentkezés, fizetés módja

Jelentkezni weboldalunkon keresztül, az online jelentkezési lap kitöltésével lehet.

A fizetéssel és a jelentkezéssel kapcsolatos egyéb információkat megtalálja

 

Napi/heti program

A táborozók tervezett napi és heti programja táblázatban elérhető a weboldalon.

Az időjárástól és egyéb körülményektől eltekintve a programot igyekszünk betartani, de egyes elemek hétről hétre változnak alkalmazkodva a korosztályi igényekhez és ahhoz a tényhez, hogy minden egyes csoport másként reagál a kezdeményezéseinkre. A napi program általában nagyon sűrű.

 

Speciális angol nyelvleckék - egy kicsit tanulósabban

A tábor  alapgondolata, hogy ne ültessük a gyerekeket iskolapadokba még a nyáron is. Megértjük azonban, hogy sokaknak fontos és sürgős elérniük a lehető legerősebb tudást egy-egy vizsga miatt.

Ezért határoztuk el, hogy idén nyártól lehetőséget biztosítunk azok számára is, akik nyáron is bírják a kihívást.

A lényeghez ragaszkodunk: stresszmentes, kommunikációs gyakorlatokkal teli, beszédközpontú nyelvórákat kínálunk naponta kétszer 2 órán át. A többi táborozó programját és a szervezett nyelvórákat úgy igyekszünk kombinálni, hogy a legjobb programokból ne maradjanak ki azok sem, akik jelentkeznek erre a fakultatív  lehetőségre.

A programmal és a módszerrel kapcsolatban örömmel válaszolunk kérdéseikre.

 

A heti 15+ angol nyelvóra ára 20.000Ft. A szolgáltatásra a tábor kezdetéig lehet jelentkezni és jelentkezési sorrendben töltjük fel a csoportot. A csoport maximális létszáma 12 fő/turnus.
 
Aktív tábor
 Az aktív programcsomag ára 22.000Ft. A szolgáltatásra a tábor kezdetéig lehet jelentkezni és jelentkezési sorrendben töltjük fel a csoportot. A csoport maximális létszáma 15 fő/turnus.

Tudjuk, hogy a gyerekek egy része mozgásos aktivitásokban teljesül ki, fizikailag igényli a mindennapos kihívásokat.

Nekik ajánljuk táborunknak ezt a kiegészítését.

A különböző hetek programjaiban szerepel a balatonfüredi és a balatonfűzfői kalandpark, kihívásokkal tűzdelt egésznapos erdei túra, bobpálya és libegő, észak-amerikai sportjátékok, vizes játékok.

A csoportot - a szokásos angol nyelvű vezetők mellett - magyar testnevelő tanár vezeti és mindig a csoportnak megfelelő kihívásokkal köti le a gyerekek energiáit. A napi beosztásban az angol nyelv délelőttönként kap nagyobb hangsúlyt, délutánonként pedig angol és magyar kísérettel fárasztjuk a fáradhatatlan gyerekeket.

 

Kaland Adventure Magyar-Kanadai Kulturális Egyesület, KAPOSVÁR, Somssich Pál u. 5. Fsz.4. adószám: 18847530-2-14